Een leven na jou-   eReader eBook

Jojo Moyes • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Een leven na jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jojo Moyes, de auteur van de hit ' Voor jou' (Me Before You) schreef 'Een leven na jou' (After You). Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde. In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden? Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) in de hoofdrol.

Dit boek in de pers

Na het succes van Voor jou weet Jojo Moyes met Een leven na jou opnieuw een bestseller af te leveren.  
USA TODAY  

Dit is vintage Moyes. Mensen met echte problemen en ingewikkelde levens worden liefdevol beschreven. Dit soms grappige, soms ontroerende vervolg op Lou's avonturen zal haar fans betoveren.  
DAILY MAIL  

Met haar onnavolgbare talent om vol warmte en humor het alledaagse bijzonder te maken, breekt Moyes eerst ons hart om vervolgens ons geloof in échte liefde weer in ere te herstellen. Een leven na jou is niet weg te leggen.  
SUNDAY EXPRESS  


Reviews & recensies

Grappige, ontroerende en spannende momenten wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor het boek niet gaat vervelen.

Een leven na jou' is het vervolg op het eerder verschenen succes 'Voor jou', wat ik wel omschreven heb als een soort “Bridget Jones meets Intouchables”. Een absolute bestseller. En het is schrijfster Jojo Moyes met 'Een leven na jou' opnieuw gelukt om een groot publiek te laten genieten. Want schrijven kan ze; haar karakters zijn duidelijk, herkenbaar en vertrouwd. Of het nu gaat om een losgeslagen puber, een ambulancebroeder – type ruwe bolster, blanke pit-, of Louisa Clark, de jonge vrouw die verder met haar leven moet na het overlijden van haar grote liefde. Je gaat om ze geven. Grappige, ontroerende en spannende momenten wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor het boek niet gaat vervelen. Even mooi als “ Voor jou”, dat deze zomer in de bioscoop te zien is? Nee. Anders.

Bekijk alle reviews van Loretta Schrijver 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over rouwverwerking
  • romans over opnieuw beginnen

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anna Livestro
ISBN9789026139567
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's390
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1153 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten