Een inktzwart hart-   eReader eBook

R.J. Ellory • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Een inktzwart hart is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

R.J. Ellory kreeg al drie jaar op rij vijf sterren in de VN Thrillergids
Een nieuwe spannende thriller van de schrijver R.J. Ellory, de auteur van oa `Bekraste zielen , `De helden van New York , en `Een stil geloof in engelen .
Vincent Madigan zit tot zijn nek in de schulden bij drugsbaron Sandià. De oplossing lijkt simpel: jat wat drugs bij een rivaliserende bende waarmee je je schuld kunt voldoen en zet je leven weer op de rit. Maar het loopt mis; bij de overval komt een kind om het leven. Nu zit niet alleen Sandià maar ook de gehele NYPD achter hem aan. Kan hij ontkomen aan de politie en berechting of zal zijn eigen geweten zijn ondergang worden?
De pers over R.J. Ellory:
R.J. Ellory is een van de origineelste misdaadauteurs van dit moment. Steeds opnieuw schrijft hij boeken die verrassen en overdonderen.
Niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen. Een meesterwerk van R.J. Ellory. Daily Mail
Ellory heeft het talent lezers naar de verste uithoeken van de menselijke geest te lokken. De Volkskrant

Reviews & recensies

Verrassende plotwendingen grijpen zich aan je vast. Lezen!

Ellory, meester van onverwachte plotwendingen, heeft met Inkzwart hart een thriller geschreven die je gelezen moet hebben! Vincent Madigan, rechercheur in New York heeft foute keus op foute keus gestapeld. Zelden heeft een rechercheur zich dieper in de nesten gewerkt, zowel privé als op zijn werk. Het is adembenemend hoe hij stap voor stap zijn zelf veroorzaakte problemen probeert op te lossen en hierbij telkens nieuwe problemen creëert. Gedurende het verhaal krijg je steeds meer sympathie voor de New Yorkse politieman. Als dader van een brute roofmoord wordt hij gezocht door de maffiabaas en de politie. Intussen werkt hij met beide samen om deze misdaad op te lossen. De vele onverwachte plotwendingen zetten je steeds op het verkeerde been. De karakters worden heel scherp neergezet en blijven uiterst geloofwaardig. Ellory is dé schrijver van misdaadthrillers van nu. Inkzwart hart bevat alle ingrediënten die een steengoede misdaadthriller moet bevatten!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over drugshandel
  • thrillers over corruptie

Details:

Auteur(s)R.J. Ellory
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Kris Eikelenboom
ISBN9789026133862
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's369
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1723 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten