Een bijzonder jaar-   eReader eBook

Lori Nelson Spielman • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Een bijzonder jaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als haar moeder te jong overlijdt, is Brett Bohlinger kapot van het verlies. En dan krijgt ze ook nog te horen dat ze haar erfenis niet krijgt. Wel heeft haar moeder een brief aan haar dochter achtergelaten, met daarin een lijstje met levensdoelen die Brett als tiener voor zichzelf opstelde. Als zij deze doelen binnen een jaar bereikt, zal Brett alsnog haar erfdeel ontvangen.

Maar Brett is niet meer het meisje dat ze vroeger was. Haar moeder moet toch hebben geweten dat de ambities van een tiener niet passen in het leven van een volwassen vrouw? Als Brett op zoek gaat naar haar lang vervlogen dromen, wordt echter al snel duidelijk dat de mooiste dingen soms gebeuren op de meest onverwachte momenten…

De pers over Een bijzonder jaar

'Een aanrader?!? Absoluut.' ***** The Readshop-express Eelde

'Een boek dat je op pagina 350 teleurgesteld en tevreden dichtslaat: jammer dat het uit is, fijn dat het zo goed afliep. Lees het op een koude winterdag: de zon gaat meteen weer schijnen. Verrukkelijk puur genietboek.' Leeskost.nl

'Een bijzonder jaar heeft al mijn verwachtingen waar gemaakt en meer, het was een heerlijk boek.' blog.donderdesign.nl


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Inspirerend verhaal over hoe je leven een onverwachte wending kan nemen. Goed geschreven, leest lekker weg.

Nadat Brett’s moeder veel te vroeg is overleden, breekt er een spannende tijd aan voor Brett. In tegenstelling tot haar verwachting erft ze niet haar moeders cosmeticabedrijf, maar krijgt ze een brief van haar overleden moeder. Daarin herinnert ze Brett aan een lijst met levensdoelen die ze zelf heeft opgesteld toen ze veertien jaar was. Als ze deze doelen binnen een jaar bereikt, dan erft ze alsnog! Mijn eerste reactie was net zoals die van Brett: ‘Ja, maar dat was toen ik veertien was. Inmiddels ben ik dertig jaar, dan wil ik toch iets heel anders?’ Maar goed, Brett gaat er toch mee aan de slag en gaandeweg deze ontdekkingstocht – want dat is het – doet ze veel onverwachte en mooie ervaringen op. En daarvan groeit ze! In dit boek staan verschillende levenslessen. Het leven heeft nog veel voor Brett in petto! Zeer de moeite waard.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een moeder
  • romans over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)Lori Nelson Spielman
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789000315185
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's305
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1076 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten