Dwergen 5 – De Triomf van de Dwergen-   eReader eBook

Markus Heitz • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Dwergen 5 – De Triomf van de Dwergen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Triomf van de Dwergen is het langverwachte vijfde deel in de Dwergen-reeks.

Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt...

In hun oude rijk smeden de elfen duistere plannen. En in de Grijze Bergen wordt een mensenkind gevonden dat de taal van de alfen spreekt. Wonder boven wonder weet het meisje de gunst te winnen van vele bewoners van het Veilige Land. Alleen de dwergen bekijken haar met argusogen.

Als er in de bergen voorbij de grenzen vervolgens een nieuwe, oppermachtige vijand wordt gesignaleerd, blijkt dat het meisje een geheim met zich meedraagt dat de toekomst van mens en dwerg zal bepalen. Met een laatste, allesbepalende slag in het vooruitzicht speelt er echter nog steeds een belangrijke vraag: is de teruggekeerde Tungdil werkelijk de legendarische held van weleer?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Magistrale spanning en avontuur in fantasy op z'n allerbest!

Hij is de meest tot de verbeelding sprekende Europese fantasy-auteur van deze tijd. Schrijver-journalist Markus Heitz is een fenomeen die met zijn epische fantasy-romans tot de absolute top in het genre behoort. Met De meesterlijke Dwergen-serie schreef hij een fantasy-epos van klassieke statuur, waarin hij de eeuwige bijrolspelers uit de moderne fantasy in het volle schijnwerperlicht plaatste. Heitz beschrijft hierin een fascinerende wereld die bruist van avontuur. Het is de wereld van het Veilige Land met zijn mensen en elfen, die wordt bedreigd door alfen, orcs, ogers en andere verschrikkingen. Hoofdpersonage is de jeugdige dwerg Tungdil, zonder meer de meest tot de verbeelding sprekende dwerg sinds Tolkiens Gimli! In De triomf van de Dwergen, het spannende vijfde deel, keert na de strijd om het Veilige Land de rust onder de bewoners eindelijk weer terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar schijn bedriegt... Markus Heitz in absolute topvorm!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over dwergen
  • fantasy over strijd

Details:

Auteur(s)Markus Heitz
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Roelof Posthuma
ISBN9789024568178
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's559
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1510 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Dwergen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten