Dummie de mummie en de drums van Massoeba-   eReader eBook

Tosca Menten • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Dummie de mummie en de drums van Massoeba is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Muzikaal spektakel met de leukste mummie ter wereld!

Meester Krabbel is ziek en kan een poosje geen les geven. De klas van Dummie en Goos krijgt een invaljuf die alles weet over oude Afrikaanse muziek. Maar dat weet Dummie ook! De twee steken elkaar aan en samen bedenken ze een groots muzikaal spektakel. Terwijl het steeds moeilijker voor Dummie en Goos wordt om de waarheid over Dummie voor de invaljuf te verbergen, vindt Klaas de nieuwe juf stiekem wel leuk...

 

 

 

     

 

 

 

 

 

Prijs van de Nederlandse Kinderjury

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Fijn nieuw boek over de hartverwarmende en opstandige mummie, zijn vriend Goos en zijn vader Klaas.

Het is alweer deel 7 maar nog steeds is het een feest om deze boeken te lezen. Deze keer krijgt de klas van Dummie en Goos de koning op bezoek op Koningsdag. De klas mag het welkomstlied zingen en dat is maar een saaie bedoening. Maar Dummie vindt een trommel op de markt helemaal vol amuletten. Deze die maakt alles anders. Want de trommel beschikt over magische krachten die er bijvoorbeeld voor zorgen dat de klas een heel leuke invaljuf krijgt. Toch wordt het nog spannend, als de amuletten verdwijnen. Het verhaal is vlot leesbaar, vol humoristische dialogen die bruisen van levenslust, ideeën en impulsief gedrag. Het is niet alleen een leuk verhaal, maar het boek bevat ook thema’s uit het leven van alledag, zoals hoe je je om moet gaan met de nieuwe liefde van een ouder. Daar zullen heel wat kinderen mee te maken krijgen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Tosca Menten
IllustratorElly Hees
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000346684
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's148
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte8188 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDummie de mummie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten