Drone-   eReader eBook

Bart-Jan Kazemier • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Drone is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw type drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositie- partij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijna onmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komt te staan vraagt de mivd haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht. Voormalig militair Eliot Koler ontvangt onverwacht een bericht van een oud-collega. Een harddrive met gevoelige data is verdwenen. Eliot komt bij zijn zoektocht uit in Afghanistan, waar hij de confrontatie met zijn verleden moet aangaan. Zijn leven staat op het spel, de mivd heeft hem in het vizier. Hij is een staatsvijand geworden.

Dit boek in de pers

Vaart, uitgediepte personages, maar vooral geloofwaardig ge- en beschreven. De plot lijkt van een routinier en kent een mooie, onverwachte laatste zin.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Met 'Drone' kan Bart-Jan Kazemier zich meten met de kampioenen in het genre factionthriller. Scherp geschreven verhaal zet lezer aan het denken over zelfstandig opererende 'luchtrobots'.  
De Volkskrant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over defensie
  • politiek gekonkel en complotten

Details:

Auteur(s)Bart-Jan Kazemier
UitgeverijCargo
ISBN9789023491491
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's383
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1177 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten