Doodsbruid-   eReader eBook

Unni Lindell • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Doodsbruid is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. Een ongeluk, concludeerde de politie.
De verjaringstermijn voor moord is bijna verstreken als twee inmiddels volwassen dochters van patiënten bij elkaar komen om te praten over wat er écht is gebeurd. Bij de afdeling Moordzaken van de politie in Oslo werken Cato Isaksen en zijn team in een race tegen de klok. Langzaamaan tekent het oude milieu van het psychiatrisch ziekenhuis zich steeds duidelijker af, ook al is het al jaren gesloten, en ligt het gebouw er verlaten bij. Of niet?

Dit boek in de pers

Ontknopingen om in te lijsten.  
De Volkskrant  

In de eerste plaats voortreffelijke romans en in de tweede plaats uitstekende misdaadromans.  
Elsevier  

Haar grote kracht ligt in haar schrijfstijl, in de manier waarop ze gevoelens en gedachten verwoordt.  
CRIMEZONE.NL  


Reviews & recensies

Twee thrillers in één!

‘Doodsbruid’ is alweer het tiende boek met de sympathieke inspecteur Cato Isaksen in de hoofdrol. Ook Marian Dahle keert weer terug. Smullen dus voor de trouwe fans van Lindell, maar als je nog nooit een boek van Unni Lindell gelezen hebt, is dat helemaal geen probleem. Het boek is heel goed los te lezen. Een nieuwe moordzaak waarin gebeurtenissen van 25 jaar geleden in een psychiatrisch ziekenhuis een rol spelen, zorgt dat je meteen vanaf het begin het verhaal ingezogen wordt. De oud-patiënten, hun kinderen en het personeel uit de psychiatrische inrichting die bij het onderzoek betrokken worden,  lijken allemaal wat te verbergen te hebben. Allemaal hebben ze schade opgelopen door wat er in die tijd gebeurd is. Iedereen is verdacht. Telkens worden heden en verleden afgewisseld en in beide tijden speelt zich een mysterieus en intrigerend verhaal af. Ik kon dus ook niet stoppen met lezen. Ik wilde perse weten wat er 25 jaar geleden gebeurde en wie nu probeert de anderen het zwijgen op te leggen om het verleden te verbergen. Twee thrillers in één dus!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over psychiatrische inrichtingen
  • psychopatische thrillers

Details:

Auteur(s)Unni Lindell
Vertaler(s)Carla Joustra, Ingrid Hilwerda
ISBN9789021455921
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's394
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1844 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCato Isaksen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten