DNA-match-   eReader eBook

Lex Meulenbroek, Paul Poley • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

DNA-match is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? Hoe werkt het Nederlandse CSI eigenlijk? In DNA-match beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland, waarbij DNA voor een doorbraak zorgde, zoals bij de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra. De auteurs reconstrueren het misdrijf en de spannende weg naar de ontknoping via persoonlijke, vaak aangrijpende verhalen van nabestaanden, verdachten, rechercheurs, officieren van justitie, advocaten, forensisch experts, rechters en andere betrokkenen.

DNA-match is een verzameling spannende, waargebeurde verhalen uit de boezem van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het geeft een unieke inkijk in de wereld van het Nederlandse CSI en is een toegankelijk geschreven, meeslepend boek. Een absolute must voor een ieder die geïnteresseerd is in true crime.

Dit boek in de pers

Een fraai boek van een gedreven toponderzoeker.  
Elsevier  

Lex Meulenbroek en Paul Poley zijn erin geslaagd om vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland zo te beschrijven dat het allesbehalve een droge opsomming is geworden van feiten en politierapporten.  
Hebban.nl  

Spannend boek.  
Veronica Magazine  

Populariserende en zeer onderhoudende bewerking van een twee maal zo lijvig wetenschappelijk overzichtswerk dat vorig jaar verscheen.  
Het Financieele Dagblad  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • waargebeurde verhalen over criminaliteit
  • lekker leesvoer over serieuze zaken

Details:

Auteur(s)Lex Meulenbroek, Paul Poley
UitgeverijDe Bezige Bij
ISBN9789023493952
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's223
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte860 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten