Divergent 2 - Opstand (PrismaDyslexie)-   eReader eBook

Veronica Roth • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Divergent 2 - Opstand (PrismaDyslexie) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren.
Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico's om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen...

- Opstand is deel twee in de succesvolle Divergent-trilogie van Veronica Roth.
- De film Divergent komt maart 2014 in de bioscoop.


Reviews & recensies

Het tweede deel van de geliefde Divergent-serie!

Mooi boek, een sterk tweede deel! En dat is natuurlijk altijd weer afwachten als deel één echt heel goed is. Ik heb genoten (en nagels gebeten!) bij het eerste boek, en kon dus niet wachten om aan de tweede te beginnen. Het verhaal raast gewoon keihard door. Geen momentje pauze! Elke bladzijde is spannend. Zo’n boek dat zich perfect leent om in één ruk uit te lezen.. Tris is gevlucht en nu aan het strijden tegen de leider van de Erudieten. Maar ze gaat nog steeds gebukt onder het schuldgevoel voor de dood van haar vriend Wil. Opstand is niet voor de tere ziel! Veel verderf en pijn, maar een ontzettend goed verhaal. En het einde is geweldig! De verfilming komt binnenkort in de bioscoop. Ik kijk ernaar uit.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Veronica Roth
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000338139
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's319
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1202 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDivergent
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten