Divergent 1 - Inwijding (PrismaDyslexie)-   eReader eBook

Veronica Roth • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Divergent 1 - Inwijding (PrismaDyslexie) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Futuristisch Chicago.
De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de rest van hun leven willen horen. Voor Beatrice betekent dit dat ze een keus moet maken tussen haar familie en haar ware identiteit. Haar beslissing verrast iedereen, vooral haarzelf.

Deze spannende youngadult-serie van Veronica Roth wordt verfilmd! Vanaf maart 2014 is Divergent te zien in de bioscoop.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een weergaloze serie voor de liefhebber van de Hunger Games

De topserie van dit moment! De verfilming van dit boek was een groot succes. Wat een bijzonder verhaal is dit. Heel knap bedacht. De hoofdpersoon, het zestienjarige meisje Tris, leeft in een dystopische wereld (een wereld vol negatieve eigenschappen), waar je op je 16e kiest bij welke factie je wilt horen. Alle zestienjarige moeten een van de 5 facties kiezen die allemaal een eigen taak in de maatschappij hebben. De inwijding in de factie is echter gruwelijk. Ik ben echt zéér te spreken over de Divergent serie (ik heb stiekem de andere twee ook al gelezen)! Het doet niet onder voor De hongerspelen of de Maze Runner, wat ook ongelooflijke hits zijn geworden. Ik vind dat Divergent literair gezien zelfs meer te bieden heeft dat die andere twee. Betere boeken kom ik zelden tegen! De Divergent-boeken zijn boeken om je helemaal in te verliezen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Veronica Roth
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000338122
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's301
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1142 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDivergent
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten