Deltablues-   eReader eBook

Joost Niemoller • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op de dag dat hij vijftig wordt, ontmoet popjournalist Michiel Goedhart een meisje op de dijk. Nog diezelfde nacht is hij getuige van een moord. Voor het eerst tracht hij zaken naar zijn hand te zetten. Hij probeert te ontsnappen aan de dwang van zijn moeder, de claim van een vriendin, de prangende herinnering aan een verdwenen broer, een imago, en een baan die hij haat. Michiel is geen held. Bovendien is niets wat het lijkt. Toch weet hij zich tenslotte enigszins bevrijd. Deltablues is een persoonlijke geschiedenis die zich afspeelt tussen generaties tegen de achtergrond van een hedendaags Nederland in mineur.

Dit boek in de pers

Er hangt een merkwaardig tedere sfeer in dit boek, een sfeer van verlangen en mededogen, ik weet zo gauw geen betere woorden, die Niemöller knap gedoseerd neerzet. Hoe kreeg hij dit voor elkaar? (...) Niemöllers boek bleef lang in me hangen, het is nog steeds niet uitgewerkt.  
De Groene Amsterdammer  

Joost Niemöller heeft een zwak voor personages die hun gevoelens op de knip houden.  
De Morgen  

Wat ik van de nieuwe Joost Niemöller vind? Woorden schieten tekort. Het is een bepaalde sfeer die om Niemöller hangt, die kom je nergens anders tegen, een interessante sfeer. Klinkt rottig misschien. Maar het is zo: een geweldig boek.  
Leeuwarder Courant  

Details:

Auteur(s)Joost Niemoller
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023442394
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's270
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte674 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten