De Zweed-   eReader eBook

Robert Karjel • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De Zweed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ernst Grip van de Zweedse veiligheidspolitie krijgt de opdracht naar Amerika te reizen om vast te stellen of een gevangen terrorist een Zweeds staatsburger is. Op de basis weigert de gevangene echter ook maar één woord te zeggen.
Grip en zijn Amerikaanse collega Shauna Friedman blijken mijlenver van elkaar af te staan in hun ideeën over de oorlog tegen terreur, maar hebben elkaar ook nodig. Geen van beiden is wie hij zegt te zijn, en om zijn eigen dubbelleven geheim te houden moet Grip steeds ingrijpender beslissingen nemen.

Dit boek in de pers

Vanaf begin tot eind houdt Robert Karjel het spanningsniveau zeer hoog. Nergens verslapt het, nergens kent het verhaal een moment waarop je het boek even terzijde kan leggen. Waar ervaren thrillerauteurs vaak een aantal boeken nodig hebben om deze klasse te bereiken, is het ongelofelijk knap als je bedenkt dat Karjel een beginnend auteur is. (…) Daarom het advies: lees De Zweed een eerste keer om je te laten overrompelen door het briljante verhaal en lees het vervolgens nogmaals om jezelf te overtuigen dat je hebt gelezen wat je dacht te hebben gelezen. De Zweed is een fantastische thriller, voor mij de beste thriller van het jaar!  
Hebban.nl  

Fan van Homeland en The Girl with the Dragon Tattoo? Dan ga je deze pageturner verslinden.  
Marie Claire  

In De Zweed staat geen woord te veel, in deze uitzonderlijke intrige is alles erop gericht de lezer in spanning te houden.  
DAGENS NYHETER  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over terrorisme
  • dubbellevens

Details:

Auteur(s)Robert Karjel
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Jasper Popma
ISBN9789023493945
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's294
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1426 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten