De werkelijkheid-   eReader eBook

Toon Tellegen • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De werkelijkheid is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De werkelijkheid is een bundel met nieuwe gedichten van Toon Tellegen. Nu geen cyclus, zoals Raafvogels, Stof dat als een meisje en Schrijver en lezer, of een lang gedicht als De optocht, maar op zichzelfstaande gedichten over de werkelijkheid, de waarheid en vooral de liefde en de dood.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Diepzinnige gedichten in eenvoudige bewoordingen. Fascinerend.

In deze poëziebundel morrelt Toon Tellegen op een verontrustende manier aan de werkelijkheid. Waarheid, liefde, wanhoop, vertrouwen, wat verstaan we eronder? Steeds laat Tellegen ons een andere kant van de werkelijkheid zin, of een deel waaraan je niet direct denkt. De onderwerpen in deze bundel zijn heel verschillend, maar steeds keert het overkoepelende thema terug: wat is werkelijk? Hierbij speelt Tellegen op een meesterlijke manier met de taal. De bundel is genomineerd voor de VSB Poëzieprijs 2016.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Toon Tellegen
UitgeverijQuerido
ISBN9789021457017
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's47
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1012 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten