De Vikingen!-   eReader eBook

Arend van Dam • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De Vikingen! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Arend van Dam brengt de Vikingen tot leven

De Vikingtijd is een van de spannendste periodes uit onze geschiedenis. Arend van Dam neemt je mee op reis door deze gevaarlijke, maar ook verrassende tijd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vielen de Vikingen ons land helemaal niet zomaar binnen, maar werden ze daar om gevraagd door een zeer hooggeplaatst persoon…

De Vikingen! staat propvol verhalen over onverschrokken landveroveraars, plunderingen en oorlogstactiek. Maar ook over ontdekkingsreizigers, handelaren en uitvindingen. Wat betreft verhalende non-fictie voor kinderen staat Arend van Dam aan de top. Met De Vikingen! bevestigt hij zijn reputatie als ongeëvenaard verteller.


Reviews & recensies

Een spannend en leerzaam boek vol met verhalen over de Noormannen in Nederland.

Vikingen, we denken allemaal dat we ze kennen: woeste mannen uit het noorden met lange baarden en gehoornde helmen. Maar wat weten we echt over de geschiedenis van de Vikingen? Schrijver Arend van Dam heeft dankbaar gebruikgemaakt van de kennis van historicus Luit van der Tuuk, die alles weet over de tijd van de Vikingen. Waarom kwamen ze naar Nederland? En droegen ze wel echt Hoorns op hun helmen? De verhalen spelen zich af tussen het jaar 810 en 1016. Ga mee op reis door de geschiedenis en leef mee met de avonturen van keizers, prinsen, handelaren, maar vooral van Riemer en Thille, de kinderen van een gewone houthandelaar uit Dorrestad die meegenomen worden door de de Noormannen. Waar komen zij terecht? En zullen zij ooit hun ouders nog terugzien in Dorrestad? Illustratrice Georgien Overwater heeft gekozen voor simpele illustraties die veel indruk maken. Een leerzaam en en mooi boek vol met geheimen over de Noormannen.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Arend van Dam
IllustratorGeorgien Overwater
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000340323
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's39
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte15497 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten