De verhuizing-   eReader eBook

Roanne van Voorst • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De verhuizing is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Freek de Maaker verhuist naar een ernstige achterstandswijk. Hij is er aangesteld als veiligheidscoördinator en het is zijn taak om toezicht te houden op de leefbaarheid en veiligheid. Om indruk te maken op zijn superieuren van het ministerie van VROM organiseert hij een ontvangst voor topambtenaren en buurtgenoten. De lezer volgt Freek in de uren voorafgaand aan de bijeenkomst en krijgt steeds meer inzicht in wat er allemaal fout kan gaan. Freek zelf lijkt dat niet goed in de gaten te hebben, zijn gedachten zijn elders, namelijk bij een ex-geliefde die hij ook verwacht... De verhuizing is behalve een geestig psychologisch portret van een welzijnswerker ook een boek dat een beeld geeft van de absurde realiteit in achterstandswijken. Die moeten schoon, modern en veilig zijn, maar in werkelijkheid komt daar bar weinig van terecht.

Dit boek in de pers

Geslaagd tragikomisch debuut. Roanne van Voorst gaat ongetwijfeld nog meer goede romans schrijven en De verhuizing is een boek dat erom schreeuwt verfilmd te worden.  
Hebban.nl  

Een messcherp psychologisch portret over menselijke verhoudingen in werk en privérelaties. (...) Er is een onderhuidse spanning voelbaar die oploopt naar het einde van het boek toe. De ontknoping is onverwacht en bijna onthutsend te noemen. Knap geschreven debuutroman van antropologe Roanne van Voorst.  
Biblion  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over werkzaken
  • romans

Details:

Auteur(s)Roanne van Voorst
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025444464
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's148
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1727 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten