De Vergeten Geschriften-   eReader eBook

Markus Heitz • eBook

€ 1,99

Direct downloaden

De Vergeten Geschriften is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marcus Heitz Legenden van de Alfen - II De Vergeten Geschriften
De Vergeten Geschriften zijn de verhalen van bekende en onbekende helden en heldinnen uit de geschiedenis van de alfen, het machtige en duistere elfenras uit de wereld van Markus Heitz De Dwergen en Legenden van de Alfen.
Verhalen van de grootste geschiedschrijvers en de beste kunstenaars, maar ook van hun beste vrienden en ergste vijanden.
Heitz onthult in deze verzameling korte verhalen de avonturen die niet in zijn boeken terechtkwamen, de verhalen die hij eerder niet durfde te openbaren vanwege de gevoelige inhoud. Een rapport van de meest legendarische verhalen van de duistere alfen. Geen geheim is meer veilig...
Dit is verhaal II.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De achtergrondverhalen van een verloren volk. Spannend!

Ik ben echt een fan van korte verhalen die bij elkaar een totaalbeeld schetsen van een wereld. Dit is, naar mijn mening, een van de moeilijkste manieren om fantasy te schrijven maar als het lukt is het ook echt cool. En het is Markus Heitz weer gelukt! We kenden hem al van Legenden van de Alfen, maar dit boek is meer dan een supplement. Alle verhalen hebben op de een of andere manier wel met het duistere alfenras te maken. Heitz wisselt elk verhaal zeer effectief van verteller, en dit houdt het zowel interessant als spannend. Ik kreeg echt een hele nieuwe kijk op de alfen, nu eindelijk hun geheimen beginnen door te schemeren. Ik lees af en toe nog een paar hoofdstukken terug uit De vergeten geschriften. Zo goed vind ik het.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over goed en kwaad
  • fantasy over strijd

Details:

Auteur(s)Markus Heitz
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Gerard van Buuren
ISBN9789024563807
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's559
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1042 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieLegenden van de Alfen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten