De twaalf stammen van Hattie-   eReader eBook

Ayana Mathis • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De twaalf stammen van Hattie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hattie Shepherd is vijftien jaar als zij voor het eerst moeder wordt. Met een hart vol hoop op een betere toekomst is zij naar Philadelphia gekomen. Haar Amerikaanse droom wordt echter keer op keer stukgeslagen in het gesegregeerde Amerika van de twintigste eeuw. In deze keiharde wereld brengt zij haar kinderen groot door pure wilskracht, maar zonder de liefde die zij ook zo nodig hebben. Ayana Mathis creëerde een intiem en hartverscheurend portret van Hattie Shepherd in verschillende fasen van haar leven en door de ogen van haar kinderen, die stuk voor stuk de gevolgen dragen van hun opvoeding. Het is een psychologisch trefzeker, prachtig geschreven boek over een ongelofelijk sterke vrouw.

Dit boek in de pers

Mathis schrijft geloofwaardig en met psychologische nauwkeurigheid, en geeft zo Hatties leven een epische allure. […] Tegelijkertijd maakt ze Hatties dagelijks leven heel invoelbaar en echt.  
The New York Times  

Ik werd vanaf de eerste pagina's gegrepen door Ayana's debuut. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder iets gelezen heb wat me zo heeft geraakt, behalve het werk van Toni Morrison.  
OPRAH WINFREY  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de Amerikaanse Droom
  • romans over moederschap

Details:

Auteur(s)Ayana Mathis
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025441920
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's1
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1795 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten