Vallende ouders-   eReader eBook

A.F.Th. van der Heijden • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Vallende ouders is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoofdpersoon Albert Egberts wil de doorknagende tijd zijn tanden ontnemen. Maar door te 'leven in de breedte' dreigt zijn leven tot stilstand te komen. Amsterdam moet zijn leven weer in beweging brengen en hem van zijn seksuele onvermogen verlossen. Toch zakt Egberts steeds verder af naar het Zuiden, het domein van zijn jeugd, om naar wortels van zijn impotentie te zoeken. Hij stuit op verdachte data, vallende ouders, dronkenschap, een besmette geboorte...

Onder de naam A.F.Th. is Van der Heijden aan een groots opgezette tweede cyclus begonnen: Homo duplex. Deel 0 werd unaniem lovend door de pers ontvangen. Vallende ouders verscheen oorspronkelijk als deel 1 van de cyclus De tandeloze tijd en verschijnt nu voor het eerst los van die cyclus, voor iedereen die na De Movo Tapes verder wil lezen en zich nog niet aan De tandeloze tijd heeft gewaagd.

Dit boek in de pers

Er is geen bladzijde geweest die aanleiding gaf tot verveling of ongeduld. Het enige wat me hinderde was toen ik uiteindelijk noodgedwongen stoppen moest.  
NRC  

A.F.Th. van der Heijden behoort tot de grote geniale krachtfiguren van de literatuur. Vallende ouders behoort tot de zeldzame boeken die onze wereld- en mensenkennis verdiepen, die meegaan op ons eigen levenspad. Alles dat wordt opgenomen in de hemels brede stroom van zijn vertellen, is zinnenstrelend.  
Die Zeit  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de jaren 70
  • romans over een slechte jeugd

Details:

Auteur(s)A.F.Th. van der Heijden
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023471776
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's423
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte933 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe tandeloze tijd
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten