De Oktoberlijst-   eReader eBook

Jeffery Deaver • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De Oktoberlijst is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ingenieuzer dan Memento en spannender dan Baldacci  Gabriela zit in een appartement in Manhattan en kijkt op de klok. Haar dochter is ontvoerd. Ze heeft een schotwond. Ze heeft iemand vermoord. De politie zit haar op de hielen. En ze zit midden in zenuwslopende onderhandelingen met de meedogenloze ontvoerder van haar dochter. Zijn eisen: de Oktoberlijst en een grote som geld. Dan gaat de deurbel   Dat is het einde van het verhaal van Gabriela en het ijzingwekkende begin van de nieuwe stand-alone van Jeffery Deaver. Scène voor scène onthult hij welke feiten Gabriela naar de bloedstollende climax van haar verhaal hebben gevoerd. Vanaf het bittere einde, terug naar het begin.

Reviews & recensies

Vanaf het bittere einde terug naar het bloedstollende begin, een originele thriller

Jeffrey Deaver, met meer dan dertig thrillers op zijn naam, is niet bang voor een experiment. In De oktoberlijst vertelt hij het verhaal van achteren naar voren, vanaf het bittere einde terug naar het begin. Een weekend lang zijn we getuige van de avonturen van Gabriela McKenzie die haar ontvoerde dochter moet zien terug te krijgen. Ze moet de ontvoerder 500.000 dollar betalen en hem bovendien de mysterieuze 'oktoberlijst' geven. De aantrekkelijke Gabriela begint aan de uiterst complexe onderhandelingen en probeert samen met collega's van de politie haar doel te bereiken: het inpalmen en uitschakelen van een gevaarlijke crimineel. Een goede thriller moet het hebben van cliffhangers en plotwendingen, maar kan dat wel als de schrijver zijn verhaal begint bij het einde? Ja dat kan. Tenminste, als Jeffrey Deaver de auteur is.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jeffery Deaver
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Bill Oostendorp, Joost van der Meer
ISBN9789000331772
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's257
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4461 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten