De Mandibles-   eReader eBook

Lionel Shriver • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De Mandibles is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het geld is nu écht op We schrijven 2029. In een speciale tv-uitzending deelt de Amerikaanse president zijn staatsburgers mee wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: het land kan zijn torenhoge schulden niet meer afbetalen. De tikkende tijdbom is afgegaan, de almachtige dollar is niets meer waard. Dit nieuws is in eerste instantie een ver-van-mijn-bedshow voor Florence Mandible, die met haar vriend en dertienjarige zoon in Brooklyn woont. In korte tijd echter zet de nationale financiële crisis zich onverbiddelijk om in een persoonlijke. Grootvaders fortuin, waarop Florence, haar ouders en haar broers en zussen al jaren zinspelen, gaat in rook op. Er is geen tijd voor teleurstelling: Florence moet zorgen dat zij, en met haar de hele familie, deze grootste financiële crisis aller tijden overleeft.

Dit boek in de pers

Ondanks het feit dat er plottechnisch niet veel gebeurt, weet Shriver haar boek levendig te houden door telkens een ander familielid aan het woord te laten en zo de omineuze nieuwe wereld die ze beschrijft vanuit een rijkdom aan perspectieven te presenteren.  
De Volkskrant  

Lionel Shriver schrijft romans die je bij de keel grijpen.  
Trouw  

Shrivers begrip voor haar personages is zo intiem, zo onsentimenteel […]. De karakters nestelen zich permanent in de verbeelding van de lezer.  
The New York Times  

Shriver is een meester in de misantropie.  
TIME  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over economie
  • verhalen over de toekomst

Details:

Auteur(s)Lionel Shriver
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Jan de Nijs, Arthur Wevers
ISBN9789025447397
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's404
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte743 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten