De lijfwacht-   eReader eBook

Leena Lehtolainen • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na een beroemde New Yorkse opleiding tot bodyguard te hebben voltooid is de Finse Hilja Ilveskero weer terug in eigen land. Haar huidige cliënte is Anita Nuutinen, een Finse zakenvrouw van in de vijftig die handelt in Russisch onroerend goed. Tijdens een trip naar Moskou weet Anita zich zo onmogelijk te maken dat Hilja in een vlaag van woede onslag neemt.

Haar inpulsieve actie blijkt groet gevolgen te hebben. Diezelfde avond, terwijl ze Anita van een afstand in de gaten houdt, wordt Hilja gedrogeerd. Wanneer ze een halve dag later wakker wordt, blijkt Anita te zijn vermoord. Het bewijs tegen Hilja stapelt zich op en ze besluit op de vlucht te slaan. Haar enige uitweg is achterhalen wie Anita heeft vermoord, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan...

Dit boek in de pers

Leena Lahtolainens personage Hilja heeft iets weg van Stieg Larssons Lisbeth Lisander - hopelijk zijn haar avonturen nog niet afgelopen na dit eerste boek!  
BÜCHER MAGAZINE  

Details:

Auteur(s)Leena Lehtolainen
UitgeverijBoekerij
ISBN9789000318018
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1120 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHilja Ilveskero
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten