De levens van anderen-   eReader eBook

Neel Mukherjee • eBook

€ 19,99

Direct downloaden

De levens van anderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het Calcutta van 1967 raakt Supratik, zonder dat zijn familie het doorheeft, betrokken bij een radicale politieke groepering. In de ban van zijn idealen wil hij zijn leven en de wereld om hem heen veranderen - hij verdwijnt en laat alleen een briefje achter.

In het ouderlijk huis valt zijn familie, bestaande uit de grootouders, vijf volwassen kinderen en hun kinderen, uiteen. Tussen de verschillende gezinsleden ontstaat rivaliteit, het ooit zo succesvolle familiebedrijf implodeert, en pijnlijke geheimen komen aan de oppervlakte. Ook om hen heen is het verval zichtbaar; de maatschappij raakt versplinterd, en een grote omwenteling is niet meer tegen te houden.

Dit boek in de pers

Een omvangrijke, ambitieuze roman over drie generaties. Het geheel levert een panoramisch en nietsontziend beeld op van de Bengaalse samenleving in het midden van de twintigste eeuw, én van de familie die centraal staat. Je zit midden in dat drukke huis waar ze met z’n allen wonen. Een meeslepende roman.  
NRC  

De levens van anderen is een verhaal met een universele geldigheid en een opvallende actualiteit. Dankzij de prachtige karakteriseringen en de zeer beeldend geënsceneerde episodes biedt het een scherp inzicht in de dynamiek van sociale ongelijkheid en op de familie als een samenleving in het klein. Een actuele roman over sociale ongelijkheid; met prachtige karakters.  
Trouw  

Epische, klassieke roman die doet denken aan het werk van Vikram Seth.  
De Standaard  

Schitterend uitgebalanceerd en rijk geschakeerd.  
De Morgen  

Mukherjee’s grote gave is zijn vermogen om de levens van anderen te beschrijven. Beangstigend en tegelijkertijd heerlijk om te lezen.  
The Guardian  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over familie
  • romans

Details:

Auteur(s)Neel Mukherjee
UitgeverijDe Bezige Bij
Vertaler(s)Ankie Blommesteijn, Irving Pardoen
ISBN9789023493198
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's583
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1598 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten