De koninklijke Konijnen van Londen-   eReader eBook

Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

De koninklijke Konijnen van Londen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het leven is een avontuur. Alles is mogelijk, met wilskracht en geluk, een sappige wortel, een natte neus en een snufje onbezonnen moed!

Shylo was altijd het onderdeurtje van zijn nest, de zwakste en rustigste van de familie. Zijn broers en zussen zetten hem voor schut, omdat hij anders is. Maar wanneer Shylo op een groepje paparatzi’s stuit en van hun plan
hoort om een foto te nemen van de koningin in haar nachtjapon, is het aan deze onwaarschijnlijke held om naar Londen te reizen en de Koninklijke Konijnen van Londen te vertellen over dit duivelse plot!
De Koninklijke Konijnen van Londen kennen een lange geschiedenis in de bescherming van de koninklijke familie en nu is het aan dit geheime genootschap om in actie te komen en de Ratzi’s te stoppen...
Kan een klein konijntje zo zwak en verlegen als Shylo hen ervan overtuigen dat de koningin in gevaar is?

  • Van de bestsellerauteurs Simon Sebag Montefiore & Santa Montefiore!
  • Origineel, sprankelend en fantasievol
  • Met sfeervolle, levendige illustraties van Kate Hindley

Reviews & recensies

Met wilskracht, geluk, een sappige wortel, en een snufje onbezonnen moed... is alles mogelijk! Ik heb genoten van dit onvergetelijke avontuur!

Shylo Tawny-Tail is het schrielste en kleinste konijn uit zijn nest. Zijn oudere broers en zussen zijn groter, sterker en sneller. Zij pesten hem regelmatig en noemen hem onderdeurtje. Dat doet hem pijn en maakt hem onzeker. Maar dit onderdeurtje is best moedig. Zo gaat hij regelmatig op bezoek bij Horatio, een wijze oude ram. Een mannetjeskonijn dat niet in de konijnenburcht woont, zoals de andere konijnen, maar aan de rand van het diepe bos. In het deel waar je niet mag komen, al he-le-maal niet in de buurt van Horatio. Want hij is anders. Angst voor wat anders is is afschuwelijk, vindt Horatio. En hij vindt het van lef getuigen dat de kleine Shylo hem regelmatig bezoekt. Shylo vertelt de meest spannende en interessante verhalen, over de Koninklijke Konijnen van London. Ze bestaan écht. Shylo smult van Horatio’s verhalen en als hij op een dag op een aantal paparatzi-ratten stuit en hun snode plan hoort om de koningin te fotograferen in haar nachtjapon, wordt hij door Horatio's op avontuur gestuurd. 'Je moet de Koninklijke konijnen in London waarschuwen, Shylo.’ Alleen zij kunnen de koningin beschermen. Ik? denkt Shylo. Een klein en schriel konijntje helemaal alleen op reis naar London? Op zoek naar een geheim genootschap? Een avontuur met vele gevaren? Dat kan ik toch helemaal niet! Maar met wilskracht, geluk, een sappige wortel, een natte neus en een snufje onbezonnen moed... is alles mogelijk! Wat volgt is een onvergetelijk avontuur, waar je kids niet genoeg van zullen krijgen. Ik heb het voorgelezen, omdat het door de mooie volzinnen en bijzondere woorden voor mijn kleintjes nog iets te hoog gegrepen was. Maar vanaf 10 jaar is dit bovendien een aanrader voor de zelfstandig lezer. En tot die tijd kun je als ouder meegenieten van dit oh zo spannende en bijzondere boek.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore
IllustratorKate Hindley
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000353095
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's188
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7782 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten