De juridische schimmigheden van een huwelijk-   eReader eBook

Olga Grjasnowa • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De juridische schimmigheden van een huwelijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zo lang Leyla zich kan herinneren wil ze maar één ding: dansen. Maar na een ongeluk moet ze haar plek in het Moskouse Bolsjojtheater opgeven. Haar man Altay is psychiater – sinds de zelfmoord van zijn vroegere geliefde, stelt hij zich voor niemand meer open. Het huwelijk tussen Leyla en Altay is een schijnhuwelijk om hun families gerust te stellen.

Wanneer ze naar Berlijn verhuizen, komt Jonoun in hun leven. Jonoun is chaotisch, hebzuchtig en onberekenbaar. En ze is verliefd op Leyla, iets wat Altay niet kan toelaten. Leyla, Altay en Jonoun hebben alle ruimte van de wereld, maar ze kiezen voor een vorm van liefde die ook vandaag de dag nog hachelijk is. Tijdens een vakantie in de Kaukasus komen de spanningen binnen de fragiele driehoeksverhouding tot een kookpunt.

De juridische schimmigheden van een huwelijk is een scherpe en vlot geschreven roman over geluk en ongeluk in een tijd waarin alles mogelijk lijkt te zijn.

Dit boek in de pers

In deze nonchalant en droogkomisch vertelde liefdestragedie verkent Grjasnowa seksuele en nationale identiteit, waarbij ze vooral laat zien hoe vloeibaar de werkelijkheid daarvan is.  
De Volkskrant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over driehoeksverhoudingen
  • literatuur uit Duitsland

Details:

Auteur(s)Olga Grjasnowa
UitgeverijDe Bezige Bij
Vertaler(s)Joëlle Feijen
ISBN9789023495659
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's222
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1133 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten