De Hongerspelen / 3 Spotgaai-   eReader eBook

Suzanne Collins • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De Hongerspelen / 3 Spotgaai is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen. Ze maakt zich klaar voor haar rol als leider van de revolutie. Ze is zelfs bereid te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit...

Spotgaai is het bloedstollende slot van de reeks die begon met De Hongerspelen en Vlammen.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het laatste deel van de ongekend populaire serie The Hunger Games

Het laatste boek wordt in twee verfilmingen opgedeeld. En dat snap ik. Want in dit boek gebeurt zo veel, dat ik al dacht: hoe gaan ze dit goed naar een film vertalen. Het is een bloedstollend verhaal vol actie, veel verrassingen, maar natuurlijk ook nog de onderliggende spanning: met wie eindigt Katniss? Peeta of Gale. En ja, dan wil je doorlezen. De dag nadat ik het boek ontving, verscheen ik met kringen onder m'n ogen op m'n werk, want ik had de hele nacht doorgelezen. Katniss wordt nu eindelijk ingelicht over de hele geschiedenis van de situatie, en ze moet een beslissing nemen. Wordt zij de spotgaai, het symbool van de opstand? Het verhaal borduurt voort op de toon die in de vorige twee boeken al is gezet. Fijn om te lezen. En als je de eerste twee boeken gelezen hebt, zul je dit met net zo veel aandacht willen lezen. Is dit het beste boek van de drie? Nee, wat mij betreft was deel 1 het hoogtepunt. Maar het rond de trilogie prachtig af. Ik zal natuurlijk niet verklappen met wie ze eindigt, maar ik wil best toegeven dat ik vanaf boek 1 in kamp Gale zat (en na het zien van de film zeker! Wat een mooie jongen!).

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Suzanne Collins
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000334032
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's368
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte934 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Hongerspelen
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten