De hond-   eReader eBook

Joseph O'Neill • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De hond is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2007 komt een advocaat in New York een oude vriend van de universiteit tegen. Hij krijgt een baan aangeboden als beheerder van een gigantisch familiefortuin in Dubai. De relatie van de advocaat is net op de klippen gelopen en in de hoop een nieuw begin te kunnen maken, accepteert hij de baan. Eenmaal in Dubai, wordt het hem al snel duidelijk dat hij een verkeerde en potentieel gevaarlijke keuze heeft gemaakt. De hond is een geestige, originele en zeer actuele roman met een heerlijke antiheld in de hoofdrol. Na het grote succes van Laagland heeft Joseph O'Neill opnieuw een meesterlijke roman over de vele complicaties van het moderne leven geschreven.

Dit boek in de pers

Een intelligent geschreven, actueel verhaal. Het is grotesk wat hij beschrijft, er valt om te lachen, maar het lachen vergaat je als je bedenkt dat er een reëel bestaande en zich wellicht uitbreidende wereld beschreven wordt.  
NRC  

De hond geeft een afwisselend satirische en schrijnende kijk op een fantastische werkelijkheid waarvoor Dubai symptomatisch is: die van het ongrijpbare grootkapitaal.  
De Volkskrant  

Een soepel geschreven roman. (...) O'Neill bezit een fijn ironisch gevoel voor de moderne tijdgeest.  
Trouw  

O'Neill schrijft lyrisch en elegant over onthechting, vervreemding en ontworteling. (...) Ik merkte dat er tijdens het lezen geen fascinatie opkwam voor deze onbetrouwbare verteller, met zijn relationele en existentiële sores. O'Neills taal bekoort en overweldigt, doet af en toe glimlachen. (...) Een duistere, virtuoos geschreven roman.  
Vrij Nederland  

Geestige en zeer actuele roman  
De Morgen  

Meedogenloos, geestig en briljant.  
The Sunday Times  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het bedrijfsleven
  • vrolijke boeken

Details:

Auteur(s)Joseph O'Neill
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Ton Heuvelmans
ISBN9789023488293
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's227
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte971 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten