De held-   eReader eBook

Jessica Durlacher • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De held is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bos oog in oog komt te staan met een verkrachter. Niet lang daarna worden zij en haar familie 's nachts op gewelddadige wijze overvallen in hun huis. Dan doet Sara een gruwelijke ontdekking. Alles wat ze heeft geleerd over goed en kwaad lijkt niet meer te gelden. Er blijft voor Sara niets anders over dan het nemen van een dodelijk besluit.

Dit boek in de pers

Het is eigenlijk een wonder en ook zeker een verdienste van Durlacher dat alle ingewikkelde verhaallijnen op het eind weer netjes samenkomen. Een gewone eenduidige roman is De held dus niet. Het is een oorlogsboek, familiesage en thriller ineen.  
NRC  

De held is een spannende familieroman met introspectieve terzijdes. Juist dit laatste verheft het boek boven de doorsnee psychologische gezinsdrama's die tegenwoordig maar al te vaak verschijnen. Jessica Durlacher bewijst daarbij dat 'entertainment' en prangende kwesties uitstekend samen gaan.  
De Telegraaf  

Vanaf de eerste pagina's heerst een niet aflatende dreiging over wat komen gaat. Het prachtige, spannende verhaal beweegt zich onafwendbaar naar de gruwelijke conclusie.  
Nu.nl  

De held is een heftige roman.  
Margriet  

Durlacher schrijft het allemaal beeldend op. (...) Een pageturner.  
Elsevier  

Zoals het in een thriller hoort, vallen alle puzzelstukjes op het laatst in elkaar, maar Durlacher tilt haar roman op een hoger plan door subtiel de vraag te stellen wat de uiterste houdbaarheid is van het goede - ook in onze tijd.  
HP/De Tijd  

Durlacher overtreft zichzelf met een pijnlijk verhaal over leed dat generaties lang voelbaar blijft.  
De Groene Amsterdammer  

Gelukkig, Jessica Durlacher is terug. Met een complexe roman over familieverhoudingen, oorlogstrauma's en hedendaags geweld. In razendsnel tempo ontrolt zich een zeer menselijke, herkenbare tragedie.  
LINDA.  

Absoluut superspannend en het laat zien hoe fantastisch Jessica Durlacher als een volleerd filmregisseur alle touwtjes strak in handen houdt.  
Limburgs Dagblad  

Dit is de ultieme combinatie tussen thriller en literatuur.  
8Weekly  

Prachtig geschreven en meeslepend boek.  
JAN  

Spannende roman.  
Opzij  

Jessica Durlacher heeft een echte literaire thriller geschreven, een goede.  
Tzum.nl  

De plot is bovendien goed doortimmerd en het einde is van een snijdende schoonheid. Al terugbladerend -als een bioscoopbezoeker die de zaal pas verlaat ruim na het eindmuziekje - zie je wat je toen nog niet wist: alles zat er al in. Knap!  
BOEK  

Durlacher speelt weer een vernuftig spel.  
Esta  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over goed en kwaad
  • zachte taal, harde misdaad

Details:

Auteur(s)Jessica Durlacher
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023465867
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte782 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten