De geschiedenis van een genotzoeker-   eReader eBook

Richard Mason • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Amsterdam, 1907. Piet Barol is een charmante, intelligente jongeman die probeert te ontsnappen aan zijn kleurloze bestaan. Hij verlaat zijn vader en de stad Leiden om werk te zoeken in de hoofdstad. De puissant rijke familie Vermeulen-Sickerts neemt Piet in dienst. Hij wordt de privéleraar van hun zoon Egbert, een jongen met een groot muzikaal talent die al anderhalf jaar lang weigert naar buiten te gaan. Niet alleen de twee zussen van de jongen, maar ook zijn moeder Jacobina raken in de ban van de jonge leraar. Piet is vastberaden om met hulp van de familie een weg te vinden naar de hogere klassen, maar wanneer hij door Jacobina wordt verleid, lijkt zijn zorgvuldig uitgedachte toekomst in gevaar te komen.

In Geschiedenis van een genotzoeker beschrijft Richard Mason de sensuele en meeslepende avonturen van de schaamteloos ambitieuze held Piet Barol. Het is een zinnenprikkelende historische roman, voor de lezers van Het parfum en Les liaisons dangereuses.

Dit boek in de pers

Een zinnenprikkelend boek  
De Telegraaf  

Superieur literair entertainment biedt het boek volop. (...) Mason schetst knap en beeldend sfeer en tijdsbeeld. (...) Opvallend goed geschreven erotische scènes  
Het Parool  

Als je niet beter wist zou je Geschiedenis van een genotzoeker misschien toeschrijven aan Thomas Rosenboom, of aan een andere hoogwaardige Nederlandse schrijver van historische romans. Het lijkt een tegenpool van Louis Couperus. Zijn boek is een meeslepend kostuumdrama, maar dan een vol borende psychologie.  
Trouw  

Meeslepend  
Elsevier  

Een flitsende roman, een boek dat leest als een wervelvind.  
De Morgen  

Het ingehouden genot spat van de pagina's. Dit boek heeft de sfeer van een kostuumfilm à la Les liaisons dangereuses. Dit boek kun je door de seksuele aantrekkingskracht niet meer wegleggen. Een hitsig en genotzalig boek.  
Het Financieele Dagblad  

Met verve verteld; de intriges zijn spannend, het gekonkel van de Amsterdamse gegoede burgerij is fascinerend en Piets scherpe oog voor de erotische mogelijkheden die het leven hem biedt, levert meeslepende seksscènes op met zowel mannen als vrouwen. Een genot om te lezen.  
ELLE  

Details:

Auteur(s)Richard Mason
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023454595
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte817 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten