De DierenRidders De hond van nummer 13-   eReader eBook

Iris Boter • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

De DierenRidders De hond van nummer 13 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Pieter krijgt nieuwe buren. De buurjongen is een paar jaar ouder en heeft een hond. Op een dag ziet Pieter vanuit zijn raam hoe de buurjongen zijn hond een schop geeft. Pieter schrikt enorm en weet niet wat hij moet doen. Hij durft de buurjongen niet aan te spreken, want die ziet er heel sterk uit.
Als de buurjongen het nog eens doet, kan hij het niet langer aanzien. Dit is duidelijk werk voor de DierenRidders!

Een spannend verhaal over vriendschap, dierenmishandeling en pesten.


Reviews & recensies

Een spannend en meeslepend verhaal over de Dierenridders!

Pieter heeft net nieuwe buren. Zij wonen op nummer 13. De buurjongen, Milan, is een paar jaar ouder en ziet er niet erg aardig uit. Milan heeft een hond die Bopper heet. Een vrolijk wit beest met zwarte vlekken. Op een dag na school is Pieter samen met wat klasgenootjes huiswerk aan het maken. De volgende dag hebben ze namelijk een topografietoets op school. Deze klasgenootjes zijn ook zijn beste vrienden met wie hij vaak voetbalt, op de trampoline springt en met wie hij een clubje heeft genaamd: De Dierenridders. Als ze klaar zijn met leren en even naar buiten kijken, zien ze de nieuwe buurjongen Milan met zijn hond lopen. Hij trekt erg hard aan de riem en roept wat onaardige dingen tegen het dier. En dan... Schopt hij Bopper! Het arme beest jankt ervan. Zagen ze het nou goed?! Schopte hij écht zijn hond?! Ze hebben het vast verkeerd gezien, denken ze. Maar als Pieter de volgende dag Milan zijn hond ziet uitlaten, schopt hij hem wéér?! Vreselijk! Pieter is zó boos dat hij er meteen wat van zegt tegen Milan. Maar Milan loopt op Pieter af en pakt hem stevig vast. "Jij hebt niks gezien! Je houdt je mond, tegen iedereen... anders zal ik je krijgen!" Pieter is hier zo van geschrokken dat hij enorm bang is om Milan nog ergens tegen te komen. Hij durft niet meer naar buiten, slaapt slecht en daardoor let hij niet meer op in de klas. En het ging al niet zo lekker met topografie en rekenen. Maar Pieter wil ondanks zijn angst voor Milan tóch Bopper de hond helpen. Er moet wat gebeuren, dit is duidelijk werk voor de Dierenridders! Lukt het de Dierenridders Bopper te helpen ontsnappen van die akelige buurjongen? En waarom doet hij toch zo lelijk tegen de hond? Hoe zorgt Milan ervoor dat zijn school niet lijdt onder zijn reddingsactie? Je leest het allemaal in dit spannende en meeslepende verhaal.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Iris Boter
IllustratorMark Janssen
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000349210
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's38
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte8384 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Dierenridders
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten