De Boeken van Fitz en de Nar 2: De Geheimen van de Nar-   eReader eBook

Robin Hobb • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

De Boeken van Fitz en de Nar 2: De Geheimen van de Nar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Geheimen van de Nar is het tweede deel van Robin Hobbs De Boeken van Fitz en de Nar. Met deze trilogie keerde Hobb na meer dan tien jaar eindelijk terug naar de wereld van de Zieners, én de wereld van FitzChevalric.

Lang geleden veranderden Fitz en de Nar de wereld. Ze brachten de magie van de draken terug, stelden het koningshuis van de Zieners zeker en stabiliseerden zo het koninkrijk van de Zes Hertogdommen. Althans, dat dachten ze. Maar nu ligt de Nar op sterven, verminkt door mysterieuze, bleke figuren wier plannen voor wereldwijde heerschappij afhankelijk zijn van de krachten die de Nar deelt met Fitz' eigen dochter.

Afgeleid door de levensbedreigende toestand van de Nar en de intriges aan het hof, laat Fitz slechts even zijn waakzaamheid zakken... En in één afschuwelijk moment wordt zijn wereld op de kop gezet en zijn geliefde dochter ontvoerd door een groep die haar wil gebruiken op dezelfde manier als ze met de Nar hebben geprobeerd - als wapen.

Maar FitzChevalric Ziener heeft zo zijn eigen wapens. Een oeroude magie stroomt nog altijd door zijn aderen. En hoewel zijn vaardigheden als moordenaar des konings misschien een beetje roestig zijn geworden, zijn dat soort dingen, eenmaal geleerd, niet snel vergeten.
Vijanden en vrienden zullen er snel achter komen dat niets zo gevaarlijk is als een man die niets meer te verliezen heeft...

'FitzChevalric is een van de beste personages uit de fantasy-literatuur.' Fantasy Book Review
'Moderne fantasy op zijn meest onweerstaanbare best.' The Guardian
'Fantastisch... boordevol emotie.' Library Journal (met ster)
'Fantasy zoals fantasy geschreven hoort te zijn.' George R.R. Martin

Dit boek in de pers

Moderne fantasy op zijn meest onweerstaanbare best.  
The Guardian  

FitzChevalric is een van de beste personages uit de fantasy-literatuur.  
FANTASY BOOK REVIEW  

Fantasy zoals fantasy geschreven hoort te zijn.  
GEORGE R.R. MARTIN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een meeslepend fantasyverhaal van de hoogste klasse.

De boeken van Robin Hobb worden alleen maar beter en beter en ze weet haar lezers ook steeds opnieuw weer totaal te verrassen en helemaal in te pakken. Dit tweede deel van 'De boeken van Fitz en de Nar' getiteld 'De geheimen van de Nar' heeft vergeleken met het eerste deel van de trilogie een stuk meer actie en er gebeurt ook meer. Het verhaal wordt opgepikt waar Fitz de gewonde Nar probeert te helpen, maar het lijkt allemaal voor niets. Maar toch, een oplossing dient zich niet altijd aan wanneer je het verwacht. Daarnaast, Fitz dochter is ontvoerd zonder dat Fitz dat weet. Als hij er uiteindelijk achterkomt gaat hij er alles aan doen om de daders te vinden en te bestraffen. Het is een heerlijk dik boek, maar het mocht nog wel dubbel zo dik zijn. Het verhaal leent zich er prima voor namelijk. En de schrijfstijl van Hobb is geweldig. Geen zin te veel, geen moment wordt het saai en het is prachtig geschreven. Een meeslepend fantasyverhaal van de hoogste klasse.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over ontvoeringszaken
  • fantasy over magie

Details:

Auteur(s)Robin Hobb
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Ruud Bal, Willie van der Kuil
ISBN9789024568413
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's749
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1453 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe boeken van Fitz en de Nar
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten