De beestachtige familie Bold (met boekenlegger in achterflap)-   eReader eBook

Julian Clary • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

De beestachtige familie Bold (met boekenlegger in achterflap) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hilarische hyena's! 

De Bolds zijn net als andere mensen: ze wonen in een mooi huis, ze werken hard en ze houden wel van vrolijkheid en lachen! Er is alleen één verschil, en dat is dat ze hyena’s zijn. Hun staarten hebben ze goed in hun broeken weggemoffeld. Zelfs toen hun tweeling werd geboren, bleven de Bolds zich als keurige burgers gedragen.

Maar wanneer ze tijdens een tripje naar het lokale safaripark hun soortgenoten treffen, komen hun oude hyeana-verlangens weer naar boven. Hun buurman vindt het allemaal maar verdacht. Niettemin komen hun oude gewoonten goed van pas als een van de oudste (en sloomste) wildpark-hyena’s met de dood bedreigd wordt en de familie Bold met hun gemanicuurde klauwen in actie moet komen – waarbij ze hun zorgvuldig opgebouwde reputatie van betrouwbare familie op het spel moeten zetten!


Reviews & recensies

Ontmoet de beestachtige familie Bold. Oja, het zijn hyena’s.

Schrijver Julian Clary kreeg het idee voor dit boek al op zijn 7e. En dat merk je. De verhaallijnen zijn tot in detail uitgewerkt en vloeien uit zijn pen alsof hij het als kind echt van dichtbij heeft meegemaakt. De beestachtige familie Bold zijn net als andere mensen uit een familie: ze wonen in een mooi huis, werken hard en houden wel van een grapje. Er is alleen één GROOT verschil en dat is dat het geen mensen, maar Hyena's zijn... Het verhaal begint in Afrika, waar heel veel wilde dieren vrij rondlopen. Elk beest in Afrika weet dat de hyena's het allerslimst zijn. Ze zijn niet het allersnelst, niet het allerdapperst of - laten we eerlijk zijn - het allermooist, maar ze zijn wél zeer intelligent. En ze lachen de hele dag. Wat hebben ze altijd lol om alles. Sem en Sabi zijn twee dolverliefde hyena's. Op dag zien ze dat Fred en Amelie Bold, twee Engelse toeristen, poedelnaakt gaan zwemmen in een meer. Helaas een meer vol met krokodillen. Het liep niet goed af met Fred en Amelie. "Dat ze mogen rusten in vrede". Sem en Sabi vinden langs de kant van het meer kleding, paspoorten en tickets in de rugzakken van Fred en Amelie. En zo ontstaat het slimme idee om Afrika te verruilen voor Engeland. Verkleed als mensen en pratend als mensen (want dat hebben ze zichzelf aangeleerd door naar al die, in hun ogen, domme toeristen te luisteren) komen ze in het Engelse plaatsje Reddington terecht. Daar begint hun nieuwe leven. Een leven vol avonturen en uitdagingen, want hoelang kunnen ze zich blijven voordoen als mensen? De staarten hebben ze weggestopt, ze lopen rechtop en ze houden bovenal echt heel, héél veel van lachen. Dat zou wel eens hun probleem kunnen worden: al dat lachen. En dan komen er ook nog eens twee kleine kindjes bij, of beter gezegd, kleine hyenapuppy's. Als dat maar goed gaat. Een heel leuk boek om samen te lezen of om kinderen vanaf 8 jaar zelf te laten lezen. De zwart-wit illustraties zijn grappig en soms zelf hilarisch.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Julian Clary
IllustratorDavid Roberts
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
Vertaler(s)Henrieke Herber
ISBN9789000349135
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's77
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte17535 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe familie Bold
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten