Contract-   eReader eBook

Lars Kepler • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 uur geleden.

Contract is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sommige beloften kunnen niet worden verbroken, zelfs niet door de dood In het vroege ochtendgloren wordt op een verlaten plezierjacht in de Stockholmarchipel het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het water in haar longen wijst op een verdrinkingsdood, maar vreemd genoeg vertonen haar kleren geen enkel spoor van zeewater.
De volgende dag stuit de politie in een Stockholms appartement op het lichaam van een man. Hij hangt aan een haak in het plafond, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten. De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.

Dit boek in de pers

Contract is een pageturner van jewelste. Het nieuwe boek van Lars Kepler leest als een trein vol achtervolgingen door de Zweedse scherenkust. Het lijkt welhaast een compleet filmscenario…  
CRIMEZONE.NL  

De Stockholmse inspecteur van politie Joona Linna (van Finse komaf) krijgt de speelruimte die hij verdient. Linna is een aanwinst. […] Kepler weet heel vernuftig, door korte hoofdstukken en perspectiefwisselingen, de lezer aan zich te binden. Contract is een pageturner.  
Het Parool  

Het lezen van Contract is als een spectaculaire achtbaanrit zonder einde. Elke keer als je na een superspannende passage even denkt te kunnen ontspannen, duikt het verhaal de volgende peilloze afgrond in.  
De Telegraaf  

Bloedstollende thriller van het Zweedse schrijversduo (van Hypnose) kan zich meten met The Constant Gardner van John le Carré. Steengoed. […] Contract is gewoonweg uitzonderlijk qua stijl en inhoud en hij heeft bovendien een hart. Een thriller waarin de psychologische ontwikkeling van de personages net zo adequaat bijdragen aan het verhaal als subplots over de vioolklanken van Paganini. Lees ‘m  
Nu.nl  

Een levendige stijl met snijdende randjes.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Stockholm
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Lars Kepler
UitgeverijCargo
ISBN9789023464952
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's520
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte912 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJoona Linna
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten