Compassie-   eReader eBook

Karen Armstrong • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 23 uur geleden.

Compassie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Karen Armstrong gaat ervan uit dat ieder mens behept is met een vermogen tot compassie, maar ze is van mening dat dat niet genoeg is: iedereen zou dat vermogen moeten koesteren en ontwikkelen. In het wijze en diepzinnige boek Compassie stippelt Armstrong een programma uit dat ons in twaalf stappen kan leren hoe we een medemenselijker leven kunnen leiden. Ze gaat daar- bij in op thema¿s als eigenliefde, bedachtzaamheid, lijden, gedeelde vreugde, de grenzen van onze kennis van de ander en mededogen.

Dit boek in de pers

Armstrong koppelt haar historisch inzicht aan een moedige persoonlijke aanbeveling voor de mensheid. (...) In de brede kijk ligt, als altijd, haar sterkte: de eruditie, de helderheid, het gemak waarmee ze de gepaste voorbeelden aanhaalt.  
De Standaard  

Karen Armstrongs 12-stappen gids naar een beter mens is een diepzinnige en heldere mix van filosofie, theologie en zelfhulp. De perfecte detox voor de ziel.  
The Times  

Nadat Karen Armstrong eerder de geschiedenis van jodendom, christendom en islam inzichtelijk maakte, zet de Britse schrijfster zich nu in voor een nog grootser werk. Compassie moet leiden tot een betere wereld. (...) Leerzaam.  
Dagblad Van Het Noorden  

Beschouwend, met een praktische inslag. Armstrong draagt uit dat compassie, in de zin van 'iets ondergaan met de ander' of 'barmhartig leven' echt mogelijk is langs de weg van de zelfwerkzaamheid.  
Nederlands Dagblad  

Een praktisch boek van een van de fascinerendste denkers van onze tijd  
Noord Hollands Dagblad  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over compassie
  • leerzame boeken in toegankelijke stijl

Details:

Auteur(s)Karen Armstrong
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023465263
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte214 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten