Buitenland-   eReader eBook

Miriam van Hee • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Buitenland is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de poëzie van Miriam Van hee spelen melancholie en ontheemding een grote rol. Achter de schijnbaar eenvoudige, bijna fluisterende toon schuilt een groot verlangen naar geborgenheid en harmonie.

De gedichten in Buitenland handelen dikwijls over onderweg zijn, maar een thuis wordt niet gevonden: `er is geen einde en geen begin/ wij lossen niet op, wij kunnen niet schuilen/ wij horen hoe ergens, dichtbij, een krekel/ begint met zijn lied, haperend eerst, dan dapper/ en onverstoord, we vinden hem niet/ maar we zoeken, we zoeken/.

Buitenland is een bundel met intieme, hartstochtelijke poëzie die de lezer mee op reis neemt door stille en eindeloze landschappen.

Dit boek in de pers

Haar taal en beeldspraak zijn constant subtiel en beheerst. Weemoed en ontroering zijn haar werkveld, maar geen vers is sentimenteel. En hoe simpel het ook beschreven is, de regels zijn altijd raak.  
NRC  

Poëtische poëzie van de hoogste orde.  
Het Parool  

Heldere en diepzinnige eenvoud.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Miriam van Hee
UitgeverijDe Bezige Bij Amsterdam
ISBN9789023484271
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's38
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte882 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten