Breng alles terug naar huis-   eReader eBook

Nicola Lagioia • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na twintig jaar keert een man terug naar de plek waar hij opgroeide om in het reine te komen met een traumatische gebeurtenis die zijn leven en de levens van de mensen om hem heen voorgoed veranderde. Als zoon van welvarende ouders is hij naar een eliteschool gestuurd, waar hij vriendschap sluit met Vincenzo en Giuseppe. De drie jongens moeten niets hebben van het burgerlijke en zogenaamd succesvolle leven van hun families en storten zich op muziek, meisjes, drank, drugs en feesten.

Terwijl hun ouders in de problemen raken met justitie door hun obsessieve hang naar rijkdom, ontdekken de drie jongens dat ook hun eigen hedonisme een keerzijde heeft. Maar kunnen ze nog wel ontsnappen uit de neerwaartse spiraal waarin ze terechtgekomen zijn?

Breng alles terug naar huis is een indrukwekkende roman over de generatie die opgroeide in de jaren tachtig, waarin Nicola Lagioia zowel de positieve als de negatieve kanten van dit decennium met veel gevoel en precisie beschrijft. Zijn verhaal over vriendschap, verraad en generatieconflicten fascineert van de eerste tot de laatste pagina.

Dit boek in de pers

Lagioia weet de stem van de jeugd goed te treffen.  
Trouw  

Er staat niet één lelijke zin in deze roman, en bovendien verstaat Lagioia de kunst om nog meer te zeggen dan hij letterlijk op papier heeft gezet en de lezer de ruimte gunt voor de eigen verbeelding. Bij schrijvers van dit kaliber zou je wensen dat er geen eind aan hun boek kwam.  
Nu.nl  

De meest complete roman onder de recente [Italiaanse] vertalingen.  
De Standaard  

Een indrukwekkende roman  
De Gooi- En Eemlander  

Een rasverteller.  
Friesch Dagblad  

Nicola Lagioia schrijft zo mooi dat het allemaal even moet beklijven Een schitterend sfeerbeeld van de jaren tachtig, even beklemmend als Reve's De Avonden.  
Esquire  

Ik was stikjaloers bij het lezen van Breng alles terug naar huis.  
PAOLO GIORDANO  

Details:

Auteur(s)Nicola Lagioia
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023450238
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's303
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte815 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten