Born to Run-   eReader eBook

Bruce Springsteen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 7 uur geleden.

Born to Run is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Ideale rockautobiografie’ - Het Parool

De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven. De magie die zijn songteksten zo bijzonder maakt, spat van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij voor het eerst over de persoonlijke problemen die zijn beste werk hebben geïnspireerd.

‘Springsteen wil vooral een eerlijk verhaal vertellen. Net als bij zijn beste concerten heb je aan het eind het gevoel dat hij alles heeft gegeven.’ The New York Times>
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtig open en eerlijk verhaal over Springsteens leven. Een fascinerend zelfportret van een innemende persoonlijkheid.

Zeven jaar heeft Bruce Springsteen gedaan over zijn autobiografie. Maar dan heb je wel wat! Wat een prachtig lezenswaardig boek heeft hij geschreven over zijn leven. Een gewone jongen uit de provincie die er achter komt dat hij mooie liedjes kan schrijven en uitvoeren. En dat de rest van zijn leven blijft doen. Ik heb het boek ademloos uitgelezen. Want ook al is Springsteen succesvol, toch blijft hij steeds last hebben van zijn inderwaardigheidscomplex. Tegelijkertijd is hij vreselijk ambitieus, en blijft hij bang dat hij die ambitie niet kan waarmaken. Mooi om te lezen zijn talloze anekdotes. Over hoe hij uitgenodigd wordt voor de 80ste verjaardag van Frank Sinatra. Of dat hij optreedt samen met de Rolling Stones. En hoe hij daar van geniet! Ook mooi is het om te lezen wat de roem met hem deed. Hoe hij zich al snel realiseerde dat er een zwarte keerzijde zit aan succes: het verlies van privacy en hoe hij daar mee worstelt. Al met al heeft hij zichzelf eerlijk onder een vergrootglas gelegd en zijn zwakke kanten niet verdoezeld. Wat een mooi mens.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over zangers
  • boeken die rocken

Details:

Auteur(s)Bruce Springsteen
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Rob de Ridder
ISBN9789000352463
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's556
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2660 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten