Blind verleden-   eReader eBook

Ursula Poznanski • eBook eci.nl lezers

€ 14,99

Direct downloaden

Blind verleden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een verlaten camping worden de levenloze lichamen gevonden van een man en een vrouw. Waarom het stel op deze plek afsprak is de politie een raadsel. Ze leken elkaar niet te kennen, maar waren wel allebei lid van dezelfde poëziegroep op internet.

Rechercheur Beatrice Kaspary en haar collega Florin Wenninger proberen met een valse identiteit via Facebook met de groep in contact te komen. De gedichten op de site staan vol doodsverwijzingen, maar is dat de oorzaak van de dood van het stel? Dan sterft nog een deelnemer….

Dit boek in de pers

In deze steengoede nieuwe thriller van Poznanski wordt het personage van Beatrice verder uitgewerkt. Voor het moordonderzoek waarmee ze geconfronteerd wordt, moet ze zich verdiepen in online bedrog en valse identiteiten, en de dodelijke gevolgen daarvan.  
KARIN SLAUGHTER  

Het is ingenieus bedacht. De plot zit uitstekend in elkaar, aan de gewelddadige slotscene en ontknoping mankeert niets en het karakter van Kaspersky in behoorlijk uitgewerkt.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Poznanski’s vorige literaite thriller Vijf greep ons al bij de strot, en ook Blind verleden is prima vakantieleesvoer.  
MARIE CLAIRE   


Reviews & recensies

Superspannende opvolger van Vijf

Ik was heel benieuwd naar Blind verleden, omdat ik voorganger Vijf in één adem heb uitgelezen. Gelukkig wordt mijn hoge verwachting zeker waargemaakt. In Blind verleden worden op een verlaten camping de levenloze lichamen gevonden van een man en een vrouw. Wat deden ze daar? Ze leken elkaar niet te kennen al waren ze wel allebei lid van een poëziegroep op internet. Rechercheur Beatrice Kaspary en haar collega Florin Wenninger proberen via Facebook met de groep in contact te komen. De gedichten op de site staan vol doodsverwijzingen, maar vinden ze daar de doodsoorzaak van het stel? Dan overlijdt er nog een lid van de groep. Blind verleden is wederom een bloedstollende thriller die je nachtrust gaat kosten.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • thrillers voor lezers met stalen zenuwen

Details:

Auteur(s)Ursula Poznanski
UitgeverijCargo
ISBN9789023483885
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1190 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten