Bedrijfseconomische Analyses-   eReader eBook

A.M.M. Blommaert, H.C. Wytzes, J.M.J. Blommaert • eBook

€ 73,99

Direct downloaden

Gratis verzending

Bedrijfseconomische Analyses is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bedrijfseconomische analyses behoort inmiddels tot de standaardliteratuur van de Nederlandse bedrijfseconomie. Meer dan 100.000 hoger opgeleiden hebben via dit boek hun eerste kennismaking met bedrijfseconomie gehad. Bedrijfseconomische Analyses behandelt bedrijfseconomische vraagstukken vanuit het perspectief van het management.

Wat is de betekenis van de economisch-calculatorische analyse voor de door het management te nemen beslissingen? Dat is de hoofdvraag van het boek en vormt als zodanig de rode draad in alle gepresenteerde thema's en dilemma's. De auteurs plaatsen rekenuitkomsten steeds in een breder strategisch en bedrijfskundig perspectief.

Voor deze gedegen kennismaking met het totale vakgebied is voorkennis van bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie niet vereist. Het boek bestaat uit drie delen: Cost- en Management Accounting, Financiering en Externe Verslaggeving. Het legt een brede basis voor verdere studie op deze gebieden.

Deze herziene zevende en volledig geactualiseerde druk houdt vast aan dezelfde opbouw; elk hoofdstuk heeft dezelfde opbouw met een inleidende case, paragrafen met leerstof, samenvatting, lijst met nieuwe begrippen en toetsvraagstuk. Met het opgavenboek kan de student zijn inzicht en vaardigheden verdiepen. Een uitgebreide case in het laatste hoofdstuk van het boek brengt de stof van het hele boek bij elkaar. In het opgavenboek vindt de student specifieke vragen over deze case.

Daarnaast kunnen studenten op de bijbehorende website www.bedrijfseconomischeanalyses.noordhoff.nl terecht voor meerkeuzevragen met feedback, jaarverslagen, Excel uitwerksjablonen van bepaalde opgaven uit het boek en uitwerkingen en antwoorden. Ook de docentenhandleiding met uitwerkingen en een PowerPoint presentatie is beschikbaar via deze site.

Details:

Auteur(s)A.M.M. Blommaert, H.C. Wytzes, J.M.J. Blommaert
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001842840
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's477
Verschijningsdatum
Formaat
Adobe PDF
Adobe PDF is een formaat van Adobe Systems. Het is een veel gebruikt formaat voor op de computer, maar wordt ook ondersteund door vrijwel elke e-reader en tablet.
Bestandsgrootte11522 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten