Alles wat overblijft-   eReader eBook

Elizabeth Haynes • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Annabel zou zichzelf nooit omschrijven als eenzaam. Ze heeft het druk met haar baan bij de politie, haar kat en haar oude moeder. Maar wanneer ze het half vergane lichaam ontdekt van een buurvrouw die al maanden dood in huis ligt, is ze geschokt dat niemand heeft opgemerkt dat de vrouw was verdwenen. Op haar werk besluit ze onderzoek te doen naar eenzame doden, en ze ontdekt dat dit in haar stad vaker voorkomt dan ze ooit had kunnen vermoeden. Sterker nog, in verhouding tot andere delen van het land onrustbarend veel vaker

Dit boek in de pers

Elizabeth Haynes wist mij opnieuw te overtuigen met haar grote inzicht in de menselijke geest. Alles wat overblijft raakt de verborgen psyche van een ogenschijnlijk normale gemeenschap en laat zien dat we uiteindelijk nooit echt weten wat zich achter gesloten deuren afspeelt.  
Karin Slaughter  

Een mooie, subtiel vertelde psychologische thriller, waarbij je na het dichtslaan van het boek pas goed beseft dat dit soort dingen zomaar in je eigen omgeving zou kunnen gebeuren.  
crimezone.nl  

Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een fan van de thrillers van Haynes. Alles wat overblijft bewijst haar gelijk. De spanning stijgt niet naar het absolute kookpunt, maar Haynes neemt de lezer wel in de greep.  
Leeuwarder Courant  

Details:

Auteur(s)Elizabeth Haynes
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Lilian Schreuder
ISBN9789023487326
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's373
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte921 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten