Absolutie-   eReader eBook

Patrick Flanery • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In haar tuin, prachtig gesitueerd aan de West-Kaap van Zuid-Afrika, besluit de beroemde schrijfster Clare Wald om een reconstructie van haar veelbewogen leven te schrijven. Tegelijkertijd is Sam Leroux naar Zuid-Afrika teruggekeerd om het boek te maken waarmee hij zijn naam als auteur hoopt te vestigen: de biografie van Clare Wald.

In wisselende perspectieven ontvouwt zich het leven van de mysterieuze Clare, die nog altijd achtervolgd wordt door gedachten aan haar vermiste dochter en aan de zus die ze verraden heeft. De zoektocht van Clare en Sam naar de feiten in haar leven vormt het beginpunt van een streven naar verzoening en absolutie. Absolutie beschrijft het hedendaagse Zuid-Afrika, maar laat ook de donkere schaduw van de apartheid zien. Het is een ambitieuze en zelfverzekerde roman over thema's als waarheid, identiteit en creativiteit.

Dit boek in de pers

Raak getroffen beklemmende sfeer van misdaad en geweld in Kaapstad en Johannesburg (...) Een fascinerend boek  
De Volkskrant  

Spannende roman waarin deze debuterende Amerikaan zich op lastig terrein begeeft: modern Zuid-Afrika.  
Trouw  

Alle personages in Patrick Flanery's venijnig intelligente debuut worden geterroriseerd door oude demonen, homejackers en huiveringwekkende nachtmerries. Noch de hoge heiningen van de gated communities , noch de literaire maskerades bieden soelaas: de harde waarheid dwingt hen uit de loopgraven te kruipen.  
Knack  

Details:

Auteur(s)Patrick Flanery
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023467908
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1118 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten