Aangeraakt-   eReader eBook

Lisa Gardner • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Aangeraakt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Libby en haar man Justin komen na een avondje uit thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten op drie onbekende mannen voor hun huis. Een taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Terwijl het gezin probeert samen te werken om te overleven domineert een vraag hun gedachten: waarom zijn ze alle drie gekidnapt?

Politieagente Tessa Leoni vertrouwt de zaak niet, want het is zeer ongebruikelijk dat kidnappers een heel gezin ontvoeren. Samen met de plaatselijke sheriff besluit Tessa dieper te gaan graven in het leven van Libby en Justin. Al snel stuit ze op zeer onverwachte informatie, en het lijkt erop alsof Libby koste wat kost een gebeurtenis uit het verleden geheim wil houden.

Lisa Gardner is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin. Haar meest recente thriller is In haar naam.

Dit boek in de pers

Aangeraakt heeft de kracht van een standalone en de charme van een serie. Een combinatie die samen met de goed construeerde plot zorgt voor aangenaam leesvoer.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Vlot leesbare, originele thriller met een onverwacht einde.  
Biblion  

Je hoeft niet van thrillers te houden om Aangeraaktte kunnen waarderen. Gardner schrijft in een stijl die nooit uit de mode raakt, en dat geldt ook voor haar boeken.  
Boekenkrant  


Reviews & recensies

Onvoorspelbaar en verrassend. Een heerlijke thriller

In 'Aangeraakt' keert het personage Tessa Leoni terug als hoofdpersoon. In 'Korte metten' leerden we Tessa kennen. Een politieagente die door haar man mishandeld werd en hem doodschoot. Haar zesjarige dochter was spoorloos verdwenen. D.D. Warren (mijn favoriete rechercheur uit Lisa Gardners boeken) leidde het onderzoek. Maar let op: het is zeker niet nodig om 'Korte metten' gelezen te hebben, want deze achtergrond wordt netjes nogmaals verteld. In dit verhaal werkt Tessa als privédetective en raakt ze betrokken bij het onderzoek naar een succesvolle upperclass familie die in Boston uit hun huis ontvoerd werd. Er wordt geen losgeld geëist. Waar gaat deze ontvoering om? Het verhaal wordt verteld vanuit Tessa, maar ook vanuit de familie en een politieagent. Hierdoor weet Gardner je constant te voeden met stukjes nieuwe informatie. Telkens als je denkt te weten welke kant het op gaat, krijg je weer een stukje nieuwe informatie waardoor het verhaal een andere wending krijgt. Het is bijna onmogelijk om meer te vertellen, zonder dingen te verraden. Ik kan alleen nog maar zeggen: lezen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over ontvoeringszaken
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Lisa Gardner
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Els Franci
ISBN9789023486909
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's377
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte926 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten