533-   eReader eBook

Cees Nooteboom • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

533 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een man en zijn eiland. Wanneer de kosmopoliet Cees Nooteboom op zijn geliefde Menorca is, staat hij met beide benen in de vruchtbare aarde, omgeven door zee, palmen en cactussen. Maar zijn blik strekt zich ook ver voorbij de horizon uit, oplettend en nieuwsgierig als hij is. Met scepsis kijkt Nooteboom naar een Europa dat dreigt uiteen te vallen, hij overdenkt de dood van David Bowie, hij ziet de sterren en voelt de vergetelheid. Vijfhonderddrieëndertig dagen uit het leven van een groot schrijver, met zijn dagelijkse zorg voor zijn huis en zijn planten, en zijn gedachten over de wereld en zijn plek in het universum.

Dit boek in de pers

In zijn ‘dagenboek’ laat de schrijver zijn onbezonnen verbeelding los op de wereld om hem heen. Behalve een paar vermakelijke anekdotes levert dat ook ontroerende ontboezemingen op.  
NRC  

Cees Nooteboom overrompelt in zijn boek over tuinieren en literatuur met beelden die barsten van de energie. Zijn tuin staat centraal, maar al associërend kiert de dood tussen de regels door  
De Volkskrant  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • echte verhalen over grote onderwerpen
  • literair waargebeurd werk

Details:

Auteur(s)Cees Nooteboom
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023498803
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's145
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1968 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten