Zin kun je maken - De kracht van zingeving in professionele gesprekken en relaties

Ilse Vooren, Merlijn Koch • Paperback

€ 22,50

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 07-04-2017

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zin kun je maken maakt zingeving begrijpelijk en hanteerbaar. Het biedt concrete handvatten voor positieve existentie¨le gesprekken in organisaties.

Wanneer ervaar je zin in je leven en werk? Het vermogen tot zingeving wordt steeds belangrijker in de 21e eeuw. Op persoonlijk niveau en ook professioneel: betekenis is essentieel in het nieuwe organiseren en leidinggeven. In professionele gesprekken wil je op het niveau van zingeving kunnen werken. Hoe doe je dat? In dit boek bieden de auteurs handvatten om dit vermogen verder te ontwikkelen. Je leert schakelen tussen de dagelijkse ervaring ('zin in') en levensvisie ('zin van'). Samen met je gesprekspartner kun je zingevingsprocessen actief vormgeven en ontdekken hoe je leiding neemt over jezelf, je leven en je werk. Een onmisbaar boek voor leiders in organisaties en begeleidingsprofessionals, zoals coaches en therapeuten.

Ilse Vooren en Merlijn Koch zijn beiden humanisticus en existentieel coach. Merlijn werkt bij Resilians en Ilse is oprichter van Food for Flow.

Details:

Auteur(s)Ilse Vooren, Merlijn Koch
UitgeverijBoom
ISBN9789024404445
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's150
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten