Zijn we d'r al?

• Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€26,39

Overal elders € 32,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit unieke bladerboek zit boordevol prachtige foto's, originele tekeningen van vroeger en nu, versterkt door anekdotes en wetenswaardigheden. Het is nieuw verkrijgbaar in de Efteling en via de webshop van de Efteling (www.efteling.com).

Met dit boek in handen hoor je 't jezelf al bijna zeggen: 'Zijn we d'r al?' De spanning die een Efteling-bezoek teweegbrengt, ervaar je net zo met dit fotoboek. Beleef de Efteling van sprookjes en avontuur, sensatie en ontspanning, verbazing en uitbundigheid, rust en natuur, thuis op de bank.

Iedere pagina geeft een stukje Efteling cadeau. Soms zelfs letterlijk, in de vorm van stickers, foto's, ansichtkaarten, posters, een puzzel naar origineel ontwerp van Anton Pieck en nog veel meer.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een feest van herkenning voor elke Eftelingliefhebber!

Zijn we d’r al? Hoor je het jezelf nog zeggen op de achterbank van de auto? Een treffende titel! Voor mij was het jaarlijkse uitje naar de Efteling altijd het hoogtepunt van het jaar. Met de hele familie en de koelbox de hele dag genieten van alle sprookjesthema’s en attracties. De Efteling bestaat 60 jaar en dat wordt onder andere gevierd met dit prachtige bladerboek waar de hele historie van ’s lands grootste familiepark wordt beschreven. Het is een feest van herkenning voor iedereen die het park al eens bezocht. We zien hoe het park is ontstaan, de gebruikte technieken, het ontstaan van de sprookjesattracties en de bezoekers. Iedere pagina geeft ook een stukje Efteling cadeau. Soms zelfs letterlijk! Een boek dat bij de echte Eftelingliefhebber niet mag ontbreken. En wie houdt er nou niet van de Efteling!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000305704
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Afmetingen279 x 276 x 35 mm.
Gewicht2194 gr.

Recent bekeken producten