Zigeunerbloed

Belinda Aebi • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Zigeunerbloed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zenuwslopende zoektocht naar vermist Romameisje Gent, juli 2013. Op de openingsavond van de Gentse Feesten verdwijnt Iulia, een negentienjarig Romameisje. Lukas Bekaert, maatschappelijk werker, is de laatste die haar gezien en gesproken heeft. Iulia heeft hem haar dagboek gegeven, dat ze begon te schrijven toen ze elf jaar geleden met haar ouders uit Slowakije vluchtte. Het rechercheteam van Maud Gelderman wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning. Verscheidene mensen die Iulia kennen, ontvangen bizarre, cryptische sms jes die verstuurd zijn met haar gsm. Ook Lukas Bekaert. Nieuwsgierig als hij is, bemoeit hij zich met het onderzoek en komt terecht in de wereld van de Roma. Er volgt een zenuwslopende zoektocht in de Gentse binnenstad, die davert onder het feestgedruis. Maar niet iedereen viert mee. Wordt Iulia op tijd gevonden? En aan wiens handen kleeft zigeunerbloed? Zigeunerbloed is de vijfde thriller van Belinda Aebi in de reeks rond onderzoeksrechter Maud Gelderman. Haar boeken worden door pers en publiek geprezen om de durf waarmee ze actuele thema s aansnijdt.

Dit boek in de pers

Zigeunerbloed is een vloeiende thriller, niet alleen geschikt voor feestgangers maar ook voor iedereen die van een scherp geschreven verhaal houdt en niet onverschillig staat tegenover emoties. Belinda Aebi heeft er met opzet voor gekozen een niet-alledaags verhaal te schrijven voor Vlaamse thrillerfanaten en een stapje dichter bij haar noorderburen te komen.  
Hebban.nl  

De meerwaarde van Zigeunerbloed zit 'm in de objectieve manier waarop de schrijfster omgaat met de meest gangbare vooroordelen.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Belinda Aebi
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022329832
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SerieMaud Gelderman
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht403 gr.

Recent bekeken producten