Ziekenhuismoorden

• Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De waargebeurde verhalen van ‘s werelds beruchtste ziekenhuismoorden

Dr. Harold Shipman Meer dan 200 mensen stierven in de handen van ‘Doctor Death’ vòòr iemand zich vragen begon te stellen.
Dr. Mengele De ‘Engel des Doods’ van de nazi’s zaaide dood en terreur in de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog.
Lucia De Berk Onder haar zorg kwamen tien zieke kinderen en bejaarden op verdachte wijze om het leven.  Of was dit louter toeval?
Dr. Carl Clauberg Als de favoriete gynaecoloog van Hitler misbruikte hij zijn kennis voor het uitvoeren van gruwelijke experimenten op honderden vrouwen
Genene Jones Het verhaal van een verpleegster die kinderen op het randje van de dood bracht om ze nadien te redden.  Soms liep het fout af.
The Lambeth Poisonor Naar het voorbeeld van zijn grote idool Jack The Ripper sloeg Dr. Thomas Neil Cream aan het moorden in de straten van het negentiende-eeuwse Londen.
Beverley Allitt Deze verpleegster bleek een ware nachtmerrie voor de kinderen op haar dienst.  Voor ze gestopt kon worden vermoordde ze vijf kinderen.  Vier ontsnapten op het nippertje aan de dood.

Details:

UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089310200
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's214
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 25 mm.
Gewicht413 gr.

Recent bekeken producten