Zakelijk Duits 2

Claudia Wittenberg, Katja B. Zaich • Paperback

€ 34,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen
*eci.nl prijs € 27,92

Vanaf 19 december 2016

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Doe je zaken met partners in Duitstalige landen, dan werkt het enorm in je voordeel als je je in hun taal kunt uitdrukken. Weet je zeker dat jouw Duits goed op niveau is? Lukt het je om vloeiend en zonder misverstanden te communiceren? Of kun je nog wel wat training gebruiken?

Met Zakelijk Duits 2 breng je je zakelijke communicatie naar een hoger plan. Het is ontstaan uit de dagelijkse praktijk van de auteurs, die alle ins en outs van taaltrainingen kennen en precies weten wat Nederlanders op dit niveau nodig hebben.

Dit boek is het vervolg op Zakelijk Duits, efficiënt communiceren met je handelspartner, dat eerder verscheen als Praktisch Deutsch, zakelijk Duits voor beginners.

Je verdiept je kennis en vaardigheden en werkt toe naar niveau B1/B2 van het ERK. Je leert valkuilen te vermijden en herkent uitdrukkingen en gezegdes, die in het Duits vaak net verschillen van Nederlandse. Verder vergroot je je kennis van de grammatica en oefen je je schrijfvaardigheid.

Download gratis 60 minuten aan dialogen -  ingesproken door native speakers - van www.prisma.nl. Daar vind je ook een gratis ingangstoets.

Over de auteurs
Dr. Katja B. Zaich is gepromoveerd germanist, taaltrainer en lexicograaf. Zij is ook de auteur van de Prisma's Duits voor Zelfstudie, Duits voor zelfstudie Werkboek en het Prisma Handwoordenboek Duits.
Claudia Wittenberg MEd is eerstegraads docente Duits en heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van zakelijke taaltrainingen. Ze heeft ook meegewerkt aan TrabiTour, een lesmethode voor het middelbaar onderwijs.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Claudia Wittenberg, Katja B. Zaich
UitgeverijPrisma
ISBN9789000345380
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's248
Verschijningsdatum
Afmetingen250 x 191 x 18 mm.
Gewicht603 gr.  

Recent bekeken producten