Ythaq 1 - Onbekende wereld

Adrien Floch • Paperback

€ 8,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het begint allemaal met de crash van een peperduur luxueus ruimtejacht op de planeet ythaq.een wereld waarover weinig of niest bekend is. Onder de overlevenden zijn Graniet Welgoat. een jeugdige en impulsieve astronavigator-in-opleiding, de elektrotechnicus Narvarth Bodissey, en een beeldschone passagier.

Opgejaasgd door meedogenloze huurlingen en dat is nog maar het begin van alle ellendeontdekt het drietal op hun vlucht een wonderlijke, middeleeuwse wereld, bevolkt door. uiteenlopen de rassen en soorten maar ook door minder goed benoembare levenesvormen. Algauw trijst de vraag of de crash wel toevalling was, of er geen opzet in het spel was De spanning stijgt gestaag als steeds duidelijker wordt dat de onfortuinlijke ruimtereizigers neit de eerste schipbreukelingen op Ythaq zijn. En dan is e rook nog de vraag, misschien wel de belangrijkste van allemaal. Welk verschrikkelijk geheim gaat er schuil achter de overdadige pracht van kasteel Ythaq?

Christophe Arleston is al, jaren onbetwist een van de beste en meest succesvolle stripscenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als bedenker van hoogst oorsprinkelijke fantasy-werelden. Onder meer de wereld van Lanfeust en Trollen van Troy.
Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakte eerder furore met het Karakteristieke Slhoka.

Details:

Auteur(s)Adrien Floch
IllustratorCrazytoons
UitgeverijDon Lawrence Collection
Vertaler(s)Frans Toon Dohmen
ISBN9789024518920
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's63
Verschijningsdatum
SerieYthaq
Afmetingen290 x 220 x 6 mm.
Gewicht319 gr.

Recent bekeken producten