Wraaklust

Liv • Paperback

Vanaf € 6,50

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat is er toch gebeurd met… Het was zo’n onschuldig idee, eigenlijk niets meer dan een hardop uitgesproken gedachte tijdens een redactievergadering: een serie artikelen over vroegere klasgenoten en wat er van hen is terechtgekomen. Maar niemand had kunnen vermoeden dat het zo zou eindigen…

Via de populaire website Schoolbank.nl. komt Sascha de Ruiter, een jonge, ambitieuze journalist bij het magazine B&G, in contact met haar vroegere klasgenoten van de middelbare school. De meesten van hen heeft zij in jaren niet meer gezien en de reacties op haar toenaderingspogingen zijn over het algemeen positief. Maar algauw merkt ze dat het beeld dat ze al die jaren van haar jeugd heeft gehad, wellicht vertekend is geweest. Dat haar voormalige klasgenoten zich anders voordoen dan ze zijn (of ooit waren) en dat sommige vetes nooit zullen verdwijnen. Maar ook dat vroegere liefdes opeens weer binnen handbereik liggen. Het duurt niet lang voordat B&G van alle kanten wordt aangeklaagd en er mysterieuze ongelukken gebeuren. Maar dat is niet alles. Sascha zelf raakt ook bekneld tussen keuzes die zij ooit in het verleden heeft gemaakt en de overtuigingen die haar vandaag de dag drijven.

Liv is consultant, trainer en marketingcommunicatiemanager. Sinds 2002 werkt ze freelance en zo ontstond er tijd om op een andere manier met haar passie – schrijven – bezig te zijn. Ze is een dertiger, getrouwd, zonder kinderen. Haar liefhebberijen zijn fast cars en fine dining, muurtjes slopen en mooie schoenen.

Details:

Auteur(s)Liv
ISBN9789022993149
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten