Woensdagkind

Peter Robinson • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Woensdagkind is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer twee maatschappelijk werkers op een dag bij Brenda Scupham aankloppen, vermoedt ze niets. Ze beweren dat ze aanwijzingen hebben dat haar dochter Gemma misbruikt wordt en dat ze een onderzoek zijn gestart. Brenda, die zeer geïntimideerd is door de twee gezagdragers, werkt gedwee mee. En zo kan het gebeuren dat op klaarlichte dag de zevenjarige Gemma bij haar moeder wordt weggehaald. Pas als haar dochter de volgende dag niet volgens afspraak wordt teruggebracht, realiseert Brenda zich dat er iets niet in de haak is. Dat ze een verschrikkelijke fout heeft begaan.
Inspecteur Alan Banks leidt het onderzoek, maar wanneer dagen voorbijgaan zonder een teken van leven van Gemma of haar ontvoerders, vreest hij voor haar leven. Om losgeld is het de ontvoerders duidelijk niet te doen, gezien de armoede waarin Brenda leeft. En de laatste tijd zijn er verscheidene ontvoeringen geweest waarbij de kinderen het slachtoffer werden van seksueel misbruik. Of erger nog: geofferd werden tijdens satanische rituelen…

Woensdagkind is het zesde deel in de Inspecteur Banks-reeks en het vervolg op Schijnbeeld. Met Woensdagkind werd Peter Robinson genomineerd voor de Edgar Award.

Details:

Auteur(s)Peter Robinson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Valérie Janssen
ISBN9789022993972
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's264
Verschijningsdatum
SerieDCI Banks
Afmetingen235 x 155 x 24 mm.
Gewicht453 gr.  

Recent bekeken producten